Wojciech Szczęsny lähellä siirtoa Juventukseen

Siirtoikkuna, siirtouutinen, jalkapallo, pelaajasiirto, puoliaika,

Siirtoikkuna, siirtouutinen, jalkapallo, pelaajasiirto, puoliaika,

Puolan maajoukkuevahti Wojciech Szczęsny on lähellä siirtoa Serie A:n mestaruuden jälleen kerran voittaneeseen Juventukseen. Mediatalo Sky Sportsin mukaan Szczęsnyn siirto tapahtunee lähipäivien aikana.

Wojciech Szczęsny, 27, on siirtymässä Gianluigi Buffonin kirittäjäksi Juventukseen. Puolalainen on Arsenalin mies, vaikkakin hän on viettänyt kaksi viime kautta AS Roman ykkösvahtina vuokrasopimuksella. Päättyneellä kaudella pitkänhuiskea veräjänvartija oli Serie A:ssa eniten nollapelejä pelannut torjuja (14).

Sky Sportsin mukaan Szczęsnyn siirto Juveen on sinettiä vaille valmis. Miehen kerrotaan allekirjoittaneen nelivuotisen sopimuksen Mestarien liigan finaalissa pelanneen Juven kanssa, joka takaa puolalaiskassarille hieman yli 4 miljoonan euron vuositulot.

Szczęsny siirtyi Arsenalin akatemiaan Legia Varsovasta vuonna 2006 ja nousi Gunnersin ykkösjoukkueeseen kaudella 2009/10. Kahtena viime kautena hän on toiminut AS Roman ykkösmaalivahtina Petr Čechin otettua torjuntavastuun Arsenalin maalilla.

Miehen agentti on kuitenkin kommentoinut puolalaislehdistölle suojattinsa tilannetta, eikä sopimusta Juven kanssa ole miehen mukaan vielä tehty vaikka Sky Sports kertookin seurojen sopineen 16 miljoonan euron kaupasta.

”Mitään sopimusta ei ole Juventuksen kanssa allekirjoitettu. Hän ei ole vieläkään keskustellut Arsène Wengerin kanssa ensi kaudesta, eikä päätöksiä synny ennen sitä”.

Myös Napolin tiedetään olevan kiinnostunut puolalaisesta, sillä ykkösvahti Pepe Reinan odotetaan siirtyvän muihin maisemiin riitaannuttuaan Napoli-presidentti Aurelio De Laurentiisin kanssa. Sport Italia kertookin Napolin tehneen kolmevuotisen sopimustarjouksen Szczęsnylle.