West Hamin ja Brightonin välillä maalikimaraa luvassa?

Valioliigan viheriöillä pelataan tänään neljä ottelua. Pelivihjeessä keskitytään West Hamin ja Brightonin väliseen kohtaamiseen, joka starttaa jo kello 16:15. 

LYÖ VETOA!

Isäntäjoukkue West Hamilla on takanaan 3-0 tappio Chelseaa vastaan, ja tänään sillä onkin loistava sauma palata taas voittojen tielle. West Ham on marraskuusta eteenpäin pelannut seitsemän ottelua, joista ainoastaan kahdessa se on jäänyt pisteittä.

Brighton taistelee kiivaasti mahdollista putoamista vastaan, mikä on varsin todennäköistä jos tekeminen jatkuu samaa rataa. Neljäntoista pelin jälkeen joukkue on naarannut vaivaiset kaksi voittoa. Brightonin hyökkäyspelistä uupuu tehokkuus, mutta kapealla materiaalilla operoiva Potterin ryhmä on kuitenkin saanut huilia viikon verran. Ehkäpä jengi on tänään yllätysvalmis?

Lähtökohtaisesti odotettavissa ei ole varsinaista maalijuhlaa. Tempo on varmasti hyvä sillä kumpikin kaipaa pisteitä ja voittoa, joten ei kuitenkaan olisi yllätys jos verkot heiluisi runsaamminkin. Coolbet tarjoilee yli 2,5 maalin -vedosta reippaan kakkosen kertoimen, mitä lähdetään haistelemaan.

Pelivihje: Yli 2,5 maalia (2,01 @Coolbet)

Tsekkaa myös: Eero Markkanen siirtyy Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän