West Hamille nimekkäät vahvistukset hyökkäyspäähän

Lue jalkapallon pelaajasiirrot ja siirtouutiset Puoliaika.comista.

Valioliigaseura West Ham United on vahvistanut hyökkäyspäätään kahdella nimekkäällä hankinnalla. Hammersin riveihin liittyvät Marko Arnautović Stokesta, sekä Javier ”Chicharito” Hernández Bayer Leverkusenista.

West Hamin on koko kesän ajan spekuloitu olevan Leverkusen-kärki Hernándezin perässä ja nyt seurat ovat vihdoin päässeet sopuun meksikolaishyökkääjän siirrosta. 29-vuotias maalinsylkijä on Valioliigafaneille tuttu kasvo, sillä mies nähtiin vuosien ajan Manchester Unitedin paidassa.

Chicharito-lempinimeä totteleva hyökkääjä solmi Hammersin kanssa kolmevuotisen sopimuksen. Miehen siirtosummaksi muodostui 17,9 miljoonaa euroa.

https://twitter.com/WestHamUtd/status/889581049537277954

Hyökkäyksen vasemmalla laidalla parhaiten viihtyvä Marko Arnautović on niin ikään varmasti pätevä hankinta lontoolaisille. Itävaltalaisen palveluksista West Ham maksaa Stokelle jopa 28 miljoonaa euroa, joka on seuraennätys.

Arnautović allekirjoitti viisivuotisen sopimuksen Hammersin kanssa.

https://twitter.com/WestHamUtd/status/889441690184028161

 

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!