West Bromwich koki oikeusmurhan – Chelsea nousi lisäajalla tasoihin!

Steve Clarken valmentama West Bromwich Albion voi oikeutetusti tuntea olonsa huijatuksi Chelseaa vastaan käydyn ottelun jälkeen. Päätuomari Andre Marriner tuomitsi Chelsealle rangaistuspotkun lisäajan viimeisellä minuutilla todella heppoisin perustein.

Chelsea aloitti maalinteon, kun Samuel Eto’o maalasi kotiyleisön riemuksi aivan ensimmäisen puoliajan loppuhetkillä.

Shane Long ja Stephane Sessegnon nostivat WBA:n kuitenkin 2-1 vierasjohtoon 61. ja 68. minuutin maaleilla. Todellinen oikeusmurha tapahtui  lisäajan viime hetkillä, kun Ramires kaatui West Bromwichin rangaistusalueella täysin normaalissa kontaktitilanteessa.

Eden Hazard ei erehtynyt rangaistuspotkussaan ja näin ottelu päättyi 2-2 tasatulokseen. Mielenkiintoisen ottelusta teki erityisesti Jose Mourinhon ja Steve Clarken kohtaaminen. Clarke toimi Mourinhon kakkosmiehenä tämän aiemman Chelsea -pestin aikana.

Katso ottelun huippuhetket alla olevasta videosta!