Wenger: Barcelona on 95-prosenttisesti jatkossa

wenger_arsene

Arsenal-manageri Arsène Wenger uskoo Tykkimiestensä omaavan vain minimaalisen mahdollisuuden paluuottelussa Barcelonaa vastaan.

Mestarien liigassa 0-2 kotitappion ensimmäisen jatkokierroksen avausosassa Barcelonalle kokenut Arsenal on jo päävalmentajansa Arsène Wengerin mukaan käytännössä ulkona kilpailusta.

Lionel Messin kaksi maalia ottelun toisella jaksolla asettivat Arsenalin kestämättömään tilanteeseen, jossa sen pitäis tehdä 3 maalia ja pitää omassa päässä nolla Camp Noulla.

– Barcelona on ehdottomasti jatkossa, 95-prosenttisesti, mutta matkustamme sinne ja annamme parhaamme. Olemme Arsenal FC, emmekä me lähde paluuotteluun jo valmiiksi luovuttaneina, Wenger sanoi.

Ranskalainen manaili miehistönsä kyvyttömyyttä lyödä mahtava Barcelona hyvästä esityksestä huolimatta.

– Suurin murheeni on se, ettemme pystyneet voittamaan heitä vaikka meillä oli siihen erinomainen mahdollisuus. Joskus häviät ottelun, missä sinulla ei ole mitään mahdollisuuksia, mutta tänään meillä oli mahdollisuus lyödä heidät, Wenger analysoi.

Vuosikausia samassa vaiheessa Mestarien liigasta pudonnut Arsenal näyttää jälleen kaatuvan samaan kynnykseen.

– Barcelona on parempi joukkue kuin Arsenal, kaikki tietävät sen, mutta meillä oli mahdollisuus voittoon jos vain olisimme pitäneet kurinalaisuutemme loppuun asti. Jälleen kerran, kuten vaikkapa Monacoa vastaan, täysin sama skenaario toistui. Meidät yllätettiin täsmälleen samalla tavalla, ärtynyt Wenger muisteli.

Miehistöään kohtaan valmentajalegenda heitti piikkiä.

– Meillä oli kaksi tai kolme mahdollisuutta pysäyttää hyökkäys josta he tekivät avausmaalin. En usko, että pelaajani reagoivat tilanteessa oikein. Olimme malttamattomia pelinrakentelussa ja menetimme pallonhallinnan tilanteissa, joissa Barcelona ei edes pakottanut siihen prässillään. Emme olleet kovin tarkkoja syöttöpelissämme, Wenger tuskaili.

Edellinen artikkeliMessi: Tiesimme Arsenalin olevan vaikeuksissa kanssamme
Seuraava artikkeliPuoliaika.com otteluennakko: Dynamo Kiev – Manchester City

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän