Watford otti tylyn 4-1-kotivoiton Chelseasta Valioliigassa

Watford v Chelsea puoliaika

Englannin Valioliigassa pelattiin maanantai-iltana yksi ottelu, kun Watford ja Chelsea kohtasivat. Ottelu päättyi Watfordin kotivoittoon numeroin 4-1 (1-0)!

Vierasjoukkue Chelsean Tiemoue Bakayoko lensi kahdella keltaisella kortilla suihkuun jo puolen tunnin pelin jälkeen. Watfordin Troy Deeney vei 42. minuutilla kotijoukkueen 1-0-johtoon.

Tuo johto kestikin pitkään, kunnes viimeisellä kympillä alkoi tapahtua ihan huolella. Ensin 82. minuutilla Chelsean Eden Hazard tasoitti lukemiksi 1-1. Mutta pari minuuttia myöhemmin Watfordin Daryl Janmaat teki numeroiksi 2-1, sitten 88. minuutilla Gerard Deulofeu lukemiksi 3-1 ja lopulta vielä 90. minuutilla Roberto Pereyra loppulukemiksi 4-1.

Chelsea hävisi myös edellisen ottelunsa Valioliigassa, kun Bournemouth haki 0-3-vierasvoiton.

Watford kasvatti eroaan putoamisviivaan

Watfordille voitto oli huipputärkeä ja joukkue on nyt yhdentenätoista. Se on kerännyt 26 pelaamastaan ottelusta 30 pistettä ja ero putoamisviivaan on kuusi pistettä.

Chelsea puolestaan säilyy sarjanelosena 50 pisteellään, peräti 19 pistettä sarjakärki Man Cityä perässä. Chelsean takana viidentenä olevalla Tottenhamilla on kasassa 49 pistettä.

Valioliiga jatkuu jälleen tulevana viikonloppuna. Lisää uutisia brittikentiltä löytyy verkkosivuiltamme TÄÄLTÄ.