Wales ja Unkari kohtaavat huipputärkeässä matsissa

Wales ja Unkari kohtaavat huipputärkeässä matsissa, kun E-lohkossa ratkotaan viimeinen paikka ensi kesän EM-kisoihin. Pakkaa sekoittaa vielä lohkon toinen matsi, jossa Slovakia pelaa Azerbaidžania vastaan.

E-lohkon voitti siis kirkkaasti Kroatia, joka on karsinnat jo paketoinut. Toinen jatkopaikka on edelleen kolmen kauppa. Wales, Unkari ja Slovakia ovat kaikki mahdollisia jatkoon menijöitä. Slovakia pelaa lähtökohtaisesti helpon ottelun Azerbaidžanin isäntänä, joka riittäisi heillä kisapaikkaan, mikäli tämä Walesin ja Unkarin ottelu päättyy tasatulokseen. Muussa tapauksessa tämän ottelun voittaja matkaa kisoihin.

Unkarin matka Cardiff City Stadiumille illan otteluun on lähtökohtaisesti todella haastava. Wales on selkeähkö ennakkosuosikki ja unkarilaisten otteet vieraskentillä eivät varsinaisesti ole vakuuttaneet. Vaikka Unkari voitti lohkon heittopussi Azerbaidžanin vieraissa, on muista otteluista selkeät tappiot Slovakialle ja Kroatialle.

Walesin tähtipelaajat Gareth Bale ja Aaron Ramsey ovat maailmanluokan futareita, mutta eivät seurajoukkueissaan ole saaneet liiaksi asti vastuuta. Tänään tämä duo pääsee kentälle ilman loukkaantumishuolia, joten Unkarin puolustukselle voi povata kiireistä iltapuhdetta. Tämän lisäksi Unkarilla on sivussa ykköstoppari Willi Orban, joka ei ainakaan helpota illan urakkaa. Vasempana laitapakkina häärivä Mihály Korhut missaa myös illan matsin pelikiellon vuoksi.

Tänään allekirjoittanut uskoo Walesin yltävän kisapaikkaan Slovakian todennäköisestä voitosta huolimatta. Tasapeli ei riitä isännille mihinkään, joten hyökkäyspainetta tulee alusta saakka. Unkari on sen sijaan heikoilla hangilla. Lapulle lähteekin siis Unkarin jääminen nollille.

Pelivihje: Unkari ei tee maalia (1.92 @Coolbet)

LYÖ VETOA!

Lue myös: Huuhkajien kansanjuhla Helsingissä tänään tiistaina!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here