Vuodenvaihteen kunniaksi Triplaus käyntiin!

Vuodenvaihteen kunniaksi pistetään jälleen kerran perjantainen Triplaus käyntiin ja tänään kattauksesta vastaa Valioliiga kahden ottelun voimin.

Triplauksen tarkoituksena on vähintään kolminkertaistaa 10 – 30 € alkupanos perjantaina ja jatkaa panoksen triplaamista lauantaina ja sunnuntaina, jos perjantain vetosi osuu. Panoksena toimii edellisen päivän voittosumma ja kertoimen tulee olla joka päivä vähintään 3,00. Triplauksen läpipelanneet jakavat joka viikonloppu 2000 € rahapalkinnon!

Valioliigassa pelataan heti vuodenvaihteen ensimmäisinä päivinä – tässä ottelut

Lapulle lähdetään hakemaan kahden kohteen yhdistelmää, jossa pääpaino on illan jälkimmäisessä ottelussa. Manchester United isännöi Old Traffordilla hyvää sesonkia pelaavaa Aston Villaa, joka antaa tänään taatusti tiukan vastuksen punaisessa pelaaville ennakkosuosikeille.

Haetaan ideaa ottelun vähämaalisuudesta. Molemmat joukkueet ovat kunnostautuneet hyvällä puolustuspelillä viime aikoina ja tulos on ollut väkevää. United on sarjassa jopa toisena, kun taas Villa löytyy viidenneltä sijalta neljän pisteen päästä, joskin yhden ottelun vähemmän pelanneena. Dean Smith on pragmaattisen ja kurinalaisen alakerran pelaamisen myötä ylittänyt varmasti kaikki odotukset, joita birminghamilaisille ladattiin kauden ensimmäiselle puoliskolle.

United janoaa taatusti voittoa, sillä täydet kolme pistettä siivittäisi Ole Gunnar Solskjærin miehistön jaetulle sarjan piikkipaikalle Liverpoolin kanssa. Villa on myös luonnollisesti erittäin motivoitunut jatkamaan hyvää iskukykyään, joten ottelusta voidaan nähdä hyvinkin kyttäilevä ja varovainen. Tästä syystä mojovalla kertoimella napataan underia kiinni.

Tarvittava kolmosen kerroin täydennetään kohteella ottelusta EvertonWest Ham, joka alkaa jo klo 19:30. Everton toimii isännän roolissa Goodison Parkilla ja vaikkei tästäkään matsista tulla mitään maalikimaraa todennäköisesti näkemään, voisi uskoa että ilmiliekeissä oleva Dominic Calvert-Lewin käy ainakin sen yhden iskemässä. Myös muut onnistujat maalipuiden väliin otetaan ilomielin vastaan.

TRIPLAAMAAN!

Video: Jääjalkapallo – futista jääkiekkokaukalossa keilailukengät jalassa

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here