VPS jahtaa jatkopaikkaa Sloveniassa: ”Teemme kaikkemme, että pelaamme itsemme jatkoon”

VPSVaasan Palloseura kohtaa tänään Eurooppa-liigan ensimmäisen karsintakierroksen toisessa osaottelussa Olimpija Ljubljanan. VPS voitti Vaasassa pelatun avauskohtaamisen upealla tavalla lukemin 1-0 Joonas Vahteran maalilla.

VPS on vaikean paikan edessä, sillä viime kaudella kolmanneksi Slovenian pääsarjassa sijoittunut Ljubljana on kaikissa ennakkoarvioissa suursuosikki etenemään tästä otteluparista jatkoon.

– Yhteistulos ratkaisee, joten odotan entistä tiiviimpää, tiukempaa, hyökkäävämpää ja aggressiivisempaa vastustajaa. He tulevat varmasti kovaa kotikentällä, VPS:n päävalmentaja Petri Vuorinen kertoo VPS:n verkkosivuilla.

VPS lähtee toiseen osaotteluun ennakkoluulottomasti eikä vaasalaisryhmä aio muuttaa pelillisiä asioita kovinkaan paljon.

– Kyllä me jatkamme samalla tavalla kuin aikaisemminkin. Pitää pystyä pelaamaan sitä omaa peliä, jota olemme pelanneet koko kauden ja joka on tuottanut tulostakin. Sen pitää tuottaa sitä huomennakin, Vuorinen painottaa.

Ljubljana prässäsi ensimmäisessä osaottelussa korkealta, mutta tiistaista asti Sloveniassa ollut VPS:n joukkue on Vuorisen mukaan varautunut siihen. Ottelu päästään pelaamaan erinomaisissa olosuhteissa.

– Teemme kaikkemme, että huomenna pelaamme itsemme jatkoon. Jos vastustaja prässää korkealta, niin olemme osoittaneet sen, että pystymme purkamaan sen prässin. Se on vastustajan valintakin, sillä korkealla prässillä he myös avaavat omaa puolustustaan, johon me voimme paineenpurun jälkeen iskeä nopeilla hyökkäyksillä, joihin meillä on nopeita pelaajia.

HJK kohtaa walesilaisen Connah’s Quayn Helsingissä kello 19.00 ja SJK isännöi samaan kellonaikaan islantilaista KR Reykjavikia. HJK hävisi ensimmäisen osaottelun 1-0 ja SJK pelasi Reykjavikin kanssa maalittoman 0-0 tasapelin.

Olimpija Ljubljana – VPS tänään kello 21.45

NordicBetin kertoimet otteluun

  • NK Olimpija Ljubljana @ 1,40
  • Tasapeli @ 4,25
  • VPS @ 7,15

Siirtoikkuna on avattu NordicBetillä! Avaa tili vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiölle 31. elokuuta mennessä ja nappaa jopa 150 eurolla siirtoikkunabonuksia ja tervetulotarjouksia. Katso linkistä vedonlyöntibonuksen lunastusohjeet!