VPS hakee toimitusjohtajaa

Vaasan palloseura
VPS hakee toimitusjohtajaa

Vaasan Palloseura hakee uutta toimitusjohtajaa. Haku on parhaillaan käynnissä, ja hakemuksia otetaan vastaan 18.8. asti.

VPS Oy hakee uutta toimitusjohtajaa. Parhaillaan toimitusjohtajan virassa on Eero Karhumäki.

– En ole irtisanoutunut, eikä minua ole irtisanottu. Prosessi uuden toimitusjohtajan etsimiseksi on alkanut sujuvan siirron onnistumiseksi, Karhumäki kertoo.

VPS Oy:n puheenjohtaja Riku Asukas kiittelee vuolaasti Karhumäen panosta Vaasan Palloseuralle.

– Eero Karhumäki on tehnyt huikean ja kunnioitettavan työn VPS Oy:n toimitusjohtajana. Nyt tehtävä rekrytointi on merkittävä ja luonnollinen vaihe kehityksemme jatkon kannalta. Eerolla on tietenkin iso rooli seuraajansa perehdytyksessä, kuten varmaan myös jatkossakin Senior Advisorina, niin paljon Eerolla on tietoa ja taitoa annettavana meille kaikille, Asukas sanoo.

VPS hakee organisaation johtoon markkinointi- ja myyntisuuntautunutta toimitusjohtajaa. Hakijoilta toivotaan kokemusta elinkeinoelämästä ja erityisesti yhteistyöstä eri sidosryhmien kanssa. Arvostamme kaupallista koulutusta sekä kotimaisten kielten taitoa. Hakemuksia otetaan vastaan 18.8. asti.

Hakemukset voi lähettää sähköpostitse (eero.karhumaki(a)vepsu.fi) tai kirjeitse (Vaasan Palloseura Oy, Eero Karhumäki, Hovioikeudenpuistikko 21, 65100 Vaasa). Lisätietoja tehtävästä antavat hallituksen puheenjohtaja Riku Asukas (050 388 3488) ja toimitusjohtaja Eero Karhumäki (0400 663 331).

Lähde: Vepsu.fi