Ville Wallénin aika HJK:n ykkösmaalivahtina ohi – jatkaa uudessa roolissa

 

Kaudesta 2005 asti HJK:n ykkösmaalivahtina toimineelle Ville Wallénille kausi 2013 jäi viimeiseksi seuran ykkösenä. Wallén kirjoitti vuoden mittaisen jatkosopimuksen, mutta hänen roolinsa tulee muuttumaan.

– Fiilis on loistava. Tiedossa on juuri sellainen rooli, mitä olin toivonutkin. Maalivahtivalmennus on koko ajan kiinnostanut ja nyt tarjoutui täydellinen mahdollisuus. Tosi positiivinen olo, että pääsen jatkamaan tässä seurassa, sanoi Wallén HJK:n internetsivuilla.

Kaudella 2014 hän toimii sekä joukkueen maalivahtivalmentajana että maalivahtina. Vastuu pelaamisesta tulee pienentymään. Onkin odotettavissa, että HJK julkistaa pian uuden ykkösmaalivahtinsa nimen.

– Tämä on tavallaan tuplarooli. Harjoittelen joukkueen mukana ja olen mukana päivittäisessä toiminnassa, mutta painotus on valmennuspuolessa. Pelaaminen tulee jäämään vähemmälle. Edustusjoukkueen maalivahtivalmennuksen lisäksi tulen osallistumaan akatemian maalivahtivalmennukseen, kertoi Wallén.

 

 

Edellinen artikkeliMikael Forssell ja Aki Riihilahti vuonna 2002 – Täysin sama piikittely jatkuu 11 vuotta myöhemmin Twitterissä
Seuraava artikkeliTestipelissä kahdesti osunut suomalaiskolossi jatkaa AIK:ssa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän