Viikon Valiovihje: Man United – Liverpool

Yksi alkukauden mielenkiintoisimpia otteluita nähdään maanantaina, kun brittiklassikon äärelle päästään Man Unitedin ja Liverpoolin kohdatessa.

Unitedilla on allaan nöyryyttävä 4-0 tappio Brentfordille, jota edelsi seurahistorian ensimmäinen kotitappio Brightonille. Kollektiivisen prässin nimeen vannova Erik Ten Hag ei ole saanut miehistöään paineistamaan pallollista vastustajaa riittävän aggressiivisesti. Myös David de Gea ansaitsee oman osansa tilanteesta. Maailman parhaiten palkatun maalivahdin jalalla pelaamisen taso on koko Valioliigan heikointa samoin kuten kyky katkaista boksiin tulevia keskityspalloja.

Unitedin alakerta ei selviä Liverpoolin prässistä lyhytsyötöin. Liverpool on sarjan aggressiivisimmin prässäävä joukkue ja tulee varmasti iskemään todella kovaa kiinni peliä avaavaan De Geaan ja United-puolustukseen. Poolin alkukausi on myös ollut vaisu, mutta United ei ole lähtenyt kertaakaan Valioliigan historiassa Old Traffordille North West Derbyyn näin suurena altavastaajana kuin mitä tämän hetken vedonlyöntikertoimet näyttävät.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän