Viikon Valiovihje: Liverpool – Aston Villa

Coolbetin Blogissa julkaistaan joka viikko yksi Valiovihjeen otteluennakko. Tämän viikon ennakossa käsitellään lauantain klo 17 ottelua Liverpoolin ja Aston Villan välillä.

Tsekkaa myös Pelisijoittajan ennakko ottelusta Betis – Atletico

Tavanomaiset lähtökohdat Villan vierailuun Anfieldilla olisivat likimain olemattomat, jos verrataan viime kausiin. Nyt Liverpool elää tällä hetkellä lähivuosiensa synkintä ajanjaksoa, joka muuttaa tilannetta. Anfield on ollut vuoden 2021 aikana koko sarjan ”huonoin” kotistadion. Liverpool on onnistunut hankkimaan tämän vuoden puolella kotipeleistään vain yhden sarjapisteen, kun sarjan toiseksi pienin lukema (ennen perjantai-illan ottelua) on Fulhamin kotonaan keräämät neljä pistettä.

Toki, tilanne voisi olla parempikin vieraille. Birminghamilaiset ovat joutuneet pelaamaan edelliset seitsemän ottelua ilman supertähteään Jack Grealishia ja se on näkynyt karusti niin peliesityksissä kuin tuloksissakin.

Villan sauma on kuitenkin vastahyökkäyksissä. Birminghamilaiset ovat merkkauttaneet tämän kauden Valioliigassa koko sarjan eniten laukauksia nopeiden vastahyökkäysten päätteeksi. Villa on tuottanut nopeista hyökkäyksistä sarjan toiseksi eniten maaliodotusta ja viimeistellyt niistä neljänneksi eniten maaleja.

Koko blogi ja pelivihje tästä!

NAPPAA ENSITALLETUSBONUS!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here