Viikon Valiovihje: Evertonilta paluu voittojen tielle?

Coolbetin Blogissa voit perehtyä viikottain julkaistavaan Valiovihjeeseen. Tänä lauantaina analysoitavana on kello 14:30 starttaava matsi, jossa kohtaavat Everton ja Manchester United.

LYÖ VETOA!

ManU on tällä hetkellä syvissä vesissä ja tästä osoituksena surkea aloitus alkukauteen, joka on Valioliigan aikakaudella punaisten huonoin pisteiden valossa. Kuudesta matsista on saldona seitsemän pojoa ja maaliero on tuntuvasti miinuksen puolella.

Unitedilla oli viikolla vaikea vierasreissu Istanbuliin, jossa Basaksehir vei pisteet altavastaajana 2-1 tuloksella. Netissä on irvailtu paljon ManU-puolustukselle tuon pelin virheistä, mutta syyttävä sormi on muistanut myös Ole Gunnar Solskjæria. Norjalaisen lähtölaskenta on alkanut, mikäli suunta ei tule näistä tuloksista kääntymään.

Everton aloitti sen sijan kauden mallikkaasti ja Carlo Ancelottin pelitapa tuntuu istuvan Toffeesin miehistölle, joka on saanut avainpelaajiaan takaisin. Lucas Digne on kärsinyt pelikieltonsa ja James Rodriguez toipunut lievästä nivusvammastaan. Myös Seamus Coleman on toipunut reisivammasta, joka piti oikean laitapakin sivussa kahdesta ottelusta.

Pelivihjeessä luotetaan Evertoniin, jonka kerroin on ottelun lähtökohdat huomioon ottaen kohdillaan. Pelimerkit laitetaan siis isännille.

Tsekkaa koko blogi tästä!

 

Video: Genkin pelaajilla koronaystävällinen maalituuletus Belgian liigassa

Edellinen artikkeliVideo: Genkin pelaajilla koronaystävällinen maalituuletus Belgian liigassa
Seuraava artikkeliVideo: Thomas Lam laukoi kauniin vaparimaalin Hollannin liigassa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän