Viikon Valiovihje: Bournemouth – Aston Villa

Kauden ensimmäinen Valiovihje poimitaan Dean Courtilta, jossa pääsarjaan palannut Bournemouth saa vieraakseen Aston Villan.

Tällä kaudella Valioliigassa nähdään todennäköisesti hyvin erilainen Bournemouth, sillä Cherriesin käskyttäjänä toimii puolustuksen kautta peliä ajatteleva Scott Parker. Aiemmalla Valioliiga-visiitillä Kirsikat esitti Eddie Howen johdolla hyökkäysvoittoista jalkapalloa, jossa riskejä ei vältelty. Parker on ollut hyvin pettynyt seuransa toimintaan kesän siirtoikkunassa ja myönsi pelaajamateriaalinsa olevan tällä hetkellä huomattavasti heikompi kuin viime kauden päättyessä.

Viime kaudella sijalle 14 sijoittunut Aston Villa lähtee tällä kaudella hakemaan realistisesti paikkaa top-kympistä. Steven Gerrard on saanut birminghamilaisseuran uudelle tasolle ja pelaajamateriaali sisältää laatua. Etenkin Villan puolustuspelaaminen on ottanut Gerrardin alaisuudessa aimo harppauksen kohti parempaa. Joukkue oli viime kaudella 26 ottelun otannalla (Gerrardin ottelut) lähes kaikissa puolustustilastoissa sijoilla 5-8. Puolustukseen on silti haalittu Boubacar Kamaran ja Diego Carlosin kaltaisilla pelureilla.

TSEKKAA TÄMÄ:

Aston Villalla on alla onnistunut pre-season, jossa uudet pelaajat Kamara ja Carlos on saatu ajettua hyvin sisään. Myös joukkueen loukkaantumistilanne on kauden alkaessa erinomainen, sillä ainoa poissaolija on rotaatiopuolustaja Kortney Hause.

Tsekkaa blogikirjoitus kokonaisuudessaan sekä pelivihje matsiin TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliVideo: Serge Atakayi tyylitteli voittomaalin Konferenssiliigassa
Seuraava artikkeliVideo: Manuel Neuer lahjoitti koomisen maalin Bundesliga-avauksessa

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän