Viikon Valiovihje: Aston Villa – Crystal Palace

Coolbetin Blogissa voit perehtyä viikottain julkaistavaan Valiovihjeeseen, jossa analysoidaan varsin syvällisesti tiettyjä Valioliiga-otteluita. Tänään Viikon Valiovihjeessä pureudutaan Aston Villan ja Crystal Palacen väliseen matsiin, joka starttaa kello 17:00.

LYÖ VETOA!

Viime kaudella maaliviivateknologian toimimattomuudella oli merkittävä osuus Aston Villan sarjapaikan säilymisessä. Tällä kaudella Dean Smithin miehistön peliesitykset ovat olleet sillä tasolla, ettei sarjasopimuksen uusiminen jää sattuman varaan.

Kesän hankinnat Ollie Watkins, Ross Barkley, Matty Cash ja Emiliano Martinez ovat olleet loistavia ja sopeutuneet uuteen joukkueeseen nopeasti. Viime kaudella nilkkansa murtanut John McGinn on palannut loukkaantumistaan edeltävälle tasolle ja oma kasvatti Jack Grealish on noussut tämän syksyn aikana yhdeksi sarjan kirkkaimmista tähdistä. Muun muassa Whoscored.com sivuston mittareilla Grealish on ollut tällä kaudella koko sarjan paras pelaaja ennen Harry Kanea, Mohamed Salahia ja Bruno Fernandesia.

Toteutunut maaliodotusarvo (xG) on paras yksittäinen tilasto joukkueiden peliesityksiä arvioidessa. Hyökkäyspäässä ainoastaan Liverpool on tuottanut ottelua kohden enemmän maaliodotusta kuin Aston Villa. Puolustuspäässä sen sijaan vain Manchester City ja Chelsea ovat jättäneet vastustajansa keskimäärin pienempään maaliodotukseen kuin Villa.

Tsekkaa koko blogi tästä

 

Tsekkaa myös: Eero Markkanen siirtyy Yhdysvaltojen toiseksi korkeimmalle sarjatasolle

 

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän