Englantilaistähti Wayne Rooneylle tuomittiin punainen kortti lauantaina, kun DC United kärsi murskatappion Los Angeles FC:n käsittelyssä.

Wayne Rooney joutui katselemaan punaista korttia ottelun 54. minuutilla taklattuaan rumasti Los Angelesin uruguaylaishyökkääjä Diego Rossia. Punainen kortti vahvistettiin vasta VAR-tarkistuksen jälkeen.

Itse ottelu ratkesi jo avausjaksolla, kun vierasjoukkue karkasi 0-3 johtoon meksikolaistähti Carlos Velan yhdellä ja Rooneyn teloman Rossin kahdella maalilla. Maalipuiden väliin osunut Vela hukkasi myös rangaistuspotkun ensimmäisen puoliajan aikana. Loppulukemat viimeisteli toisella jaksolla hattutemppunsa täydentänyt Rossi.

Punainen kortti oli 33-vuotiaalle englantilaiselle uran ensimmäinen Yhdysvaltojen MLS-liigassa.