Watfordin 22-vuotias kolumbialaishyökkääjä Cucho Hernández pamautti erittäin tyylikkään maalin sunnuntaina Valioliigassa.

Arsenal kaatoi vieraskentällä Watfordin numeroin 2-3 (1-2) Valioliigassa ottelussa sunnuntaina.

Loistavan ottelun pelannut Arsenalin norjalaistähti Martin Odegaard vei vieraat johtoon heti 5. minuutilla. 1-1-tasoitusmaali nähtiin heti 11. minuutilla, kun Watfordin Cucho Hernández laukoi Kiko Femenian keskityksen saksarilla maaliin. Bukayo Saka vei puolen tunnin kohdilla vieraat uudelleen johtoon.

Pelikellossa oli 52 minuuttia, kun Arsenalin Gabriel Martinelli teki voittomaaliksi jääneen 1-3-osuman. Watfordin Moussa Sissoko kavensi vielä 87. minuutilla Hernándezin syötöstä.

Manchester City jatkaa Valioliigan kärjessä (28 ottelua, 69 pistettä). Toisena on Liverpool (27 ottelua, 63 pistettä), kolmantena Chelsea (26 ottelua, 53 pistettä) ja neljäntenä Arsenal (25 ottelua, 48 pistettä). Watford jatkaa putoamisviivan alapuolella (27 ottelua, 19 pistettä).