Juventuksen ja Napolin toisesta Italian cupin osaottelusta ei vauhtia puuttunut. Ensimmäisen osaottelun päätyttyä Juventuksen 3-1 voittoon, oli selvää, että erittäin vauhdikasta futista pelaava Napoli joutuu hakemaan tosissaan maaleja, mikäli haluaa jatkoon.

Napolin epäonneksi Juventus meni Gonzalo Higuainin maalilla 0-1 johtoon puolen tunnin pelin jälkeen. Lohtua ja uskoa Napolille toi Marek Hamsikin tasoitus, mutta Higuain nollasi tämän muutamaa minuuttia myöhemmin tehden illan toisen maalin. Tästä vain kaksi minuuttia eteenpäin nähtiin todella erikoinen maali, kun Dries Mertens juoksi suoraan vaihdosta karvaamaan pallon Juventuksen maalivahdilta, Netolta ja tasoitti pelin 2-2.

Lorenzo Insigne teki vielä Napolille 3-2 voittomaalin, mutta se ei riittänyt, sillä Juventus eteni 5-4 yhteismaalein jatkoon ja kohtaa finaalissa Lazion.