Valioliiga-veskarilta nähtiin älytön virhe, kun neljänneksi noussut Arsenal kaatoi Watfordin maanantaina maalein 0-1.

Ottelun ainoa maali nähtiin jo 10. minuutilla, kun Watfordin maalivahti Ben Foster epäonnistui karmealla tavalla. Oma puolustaja pudotti pallon englantilaisveskarille, mutta pelin avaamisen sijaan hän päätti yrittää harhauttaa Arsenalin kärkikarvaajan.

Gabonilaistähti Pierre-Emerick Aubameyang ei kuitenkaan ollut uunotettavissa, vaan hän ohjasi pallon tylysti Watfordin maaliin kesken Fosterin kikkailuiden.

Watfordin surkean alun kruunasi hyökkääjä Troy Deeney, joka otti kyynärpäällä iskemisestä typerän punaisen kortin vain reilu minuutti Fosterin sekoiluiden jälkeen.