AS Roma nappasi todella tärkeän 4-0 (1-0) kotivoiton sunnuntaina Palermosta.

Ottelun koomisin tilanne nähtiin 28. peliminuutilla, kun tahmeaa kautta maalien valossa pelaavan Edin Dzeko jäätyi aivan täydellisesti täysin vapaassa maalipaikassa. Dzeko sai paikan 1-0 osumaan, kun matala keskitys löysi hyökkääjän takatolpalta. Allekirjoittaut ja varmasti koko Stadio Olimpico odotti Dzekon painavan pelivälineen varmasti häkkiin, mutta niin vain bosniahertsegovinalainen sai pallon ohi maalista!

Dzeko kuitenkin paikkasi erheensä vain pari minuuttia myöhemmin viemällä Roman 1-0 johtoon. Seydou Keita osui toisella puoliajalla kerran ja Mohamed Salah kahdesti. Dzeko kaunisteli kauden kuudennella osumallaan loppulukemat vielä 5-0:aan, jonka myötä AS Roma nappasi tärkeän kotivoiton Palermosta. AS Roma nousi voitolla 50 pisteeseen ja Serie A:n sarjataulukossa neljänneksi ohi Interin.

Juventus johtaa sarjaa 58 pisteellä. Napoli on 56 pisteellä toisena ja Fiorentina kolmantena 52 pisteellä. Napoli on pelannut kärkinelikosta yhden ottelun muita vähemmän.

Osuisitko itse tästä maaliin? Katso Dzekon jäätävä jäätyminen!