Video: Törkytaklauksesta vain keltainen kortti – sama pelaaja teki voittomaalin Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan pääsarjassa nähtiin alkuviikosta ruma törkytaklaus, mutta erotuomari antoi yllättäen vain keltaisen kortin.

Orlando Pirates haki vierasvoiton Highlands Park FC:stä numeroin 0-1 (0-0) Etelä-Afrikan Valioliigassa tiistai-iltana. Ottelun hieman kyseenalainen hahmo oli vierasjoukkue Orlando Pirateksen 23-vuotias hyökkääjä Tshegofatso Mabaso.

Mabason olisi pitänyt lentää ehdottomasti suoralla punaisella kortilla suihkuun heti 12. minuutilla, kun mies suoritti todella ruman taklauksen. Siinä olisi voinut vastustajan ura päättyä. Erotuomari antoi kuitenkin keltaisen kortin, eikä vieressä seisonut avustava erotuomarikaan sanonut mitään. Surkeita suorituksia.

Ja siinä kävi lopulta sitten niin, että ottelun 80. minuutilla Mabaso kävi tekemässä 0-1-voittomaalin. Valioliigaa on pelattu noin yhdeksän sarjakierrosta ja molemmat joukkueet ovat keskikastissa.

Törkytaklaus ja voittomaali

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.

https://twitter.com/SuperSportTV/status/1189265190975655938

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Japanin divarissa nähtiin kaksi maalia yli puolesta kentästä parin minuutin sisään!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here