Teemu Pukki teki kaksi maalia, kun sarjakärki Norwich kaatoi häntäpäässä rämpivän Millwallin lukemin 4-3.

Ensimmäisen maalinsa huikeaa kautta Englannin Championshipissä pelaava Pukki iski ottelun 49. minuutilla, kun hän pääsi ohjaamaan Marco Stiepermannin keskityksen verkon perukoille.

Tasainen ja viihdyttävä ottelu ratkesi vasta lisäajan kuudennella minuutilla, kun Pukki iski pallon toistamiseen Ben Amosin selän taakse. Maaliensa myötä Pukki nosti kauden liigamaaliensa määrän jo yhdeksään, jonka lisäksi hän on osunut kerran cup-ottelussa.

Pukilla oli hyvä mahdollisuus tehdä myös hattutemppu ottelussa, mutta kotkalaislähtöinen hyökkääjä epäonnistui rangaistuspotkussa vajaan tunnin pelin jälkeen.

Seuraavan kerran hiljattain loukkaantumisesta toipunut Pukki nähdään maajoukkuepaidassa ensi viikonloppuna, kun Suomi kohtaa Unkarin ja Kreikan Kansojen liigan vierasotteluissa.