Video: Teemu Pukki liekeissä – upea maali harjoitusottelussa IFK Göteborgin verkkoon!Suomen A-maajoukkueen ja Bröndbyn hyökkääjä Teemu Pukki teki kauden toisen maalinsa sunnuntaina 23. heinäkuuta, kun Bröndby kärsi 3-2 vierastappion FC Nordsjaellandille Tanskan liigan toisen kierroksen ottelussa.

Pukki vei Bröndbyn 1-0 vierasjohtoon juuri ennen taukovihellystä. Nordsjaelland nousi toisella jaksolla lopulta 3-2 voittoon. Pukki ja Bröndby-toppari Paulus Arajuuri pelasivat ottelussa täydet 90 minuuttia.

Maali oli Pukille kauden toinen. Suomalaishyökkääjä onnistui maalinteossa myös avauskierroksella, kun Bröndby kaatoi kotikentällään Midtjyllandin 4-0. Bröndby kohtaa seuraavaksi Lyngbyn 30. heinäkuuta.

Katso Pukin kauden toinen maali videolta.