Video: Tästä keltainen kortti? Suarez sai todella oudosta tilanteesta keltaisen kortin

FC Barcelonan ja Celta Vigon välisessä ottelussa nähtiin ottelun alussa todella kummallinen tilanne, jossa Barcelonan Luis Suarez sai keltaisen kortin. Ottelun ensimmäisillä minuuteilla Celta Vigon pelaaja kaatui Suarezin päälle, josta Suarez sai kortin. Hidastuksista näkee selvästi, että Suarez ei tee tilanteessa yhtään rikettä, mutta tuomari näki toisin. Tilanteen jälkeen Suarez oli ymmärrettävästi hieman ihmeissään keltaisesta kortista. Ottelu päättyi lukemiin 2-2.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Katso tilanne tästä.

 

 

3 Kommentit

  1. Suarezilla näytti pystypainissa olevan Gomezin käsi pihdeissään. Omiin jalkoihinsahan tuo toki kompuroi, mutta joka tapauksessa Gomezilta lähti kombon seurauksena raporttien mukaan olkapää sijoiltaan. Tuomari varmaan katsoi loukkaantumisen takia kortin arvoiseksi.

  2. Nyt valot päälle toimituksessa. Suarez puristaa Gomezin käden kylkeänsä vasten ja näyttäisi viimeisen hidastuksen perusteella kiskaisevan Gomezin aikamoisella voimalla nurin. Sen kiskaisun myötä olkapää sijoiltaan. Keltainen erittäin aiheellinen. Rottamainen temppu ja täysin turha sellainen.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän