Coolbet

Coolbet, Premier League, Valioliiga, Puoliaika, Puoliaika.com, Jalkapallo,Englannin Valioliigassa alemmassa keskikastissa painivat Swansea ja Crystal Palace kohtasivat lauantaina pelatulla Valioliigakierroksella ottelussa, jossa riitti draamaa loppuhetkille asti.

Viisi edellistä otteluaan hävinnyt Crystal Palace siirtyi Swanseata vastaan 1-0 vierasjohtoon Wilfried Zahan maalilla. Swansea islantilaispeluri Gylfi Sigurdsson toi joukkueensa tasoihin juuri ennen taukovihellystä.

Toisella puoliajalla nähtiin peräti kuusi maalia. Leroy Fer vei Swansean 3-1 johtoon kahdella maalillaan, jotka syntyivät kahden minuutin sisällä toisistaan. James Tomkins kavensi lukemat 3-2:een ja Swansean Jack Cork puski Crystal Palacen 3-3 tasoitusmaalin epäonnisesti omaan maaliin. Vain kaksi minuuttia tästä Christian Benteke vei Palacen 4-3 johtoon ottelun 84. peliminuutilla.

Swansean sankariksi nousi lopulta espanjalaiskärki Fernando Llorente, joka teki ensin ottelun tasoitusmaalin lisäajan ensimmäisellä minuutilla ja 5-4 voittomaalin kolmannella lisäminuutilla.

Swansea nousi kolmella pisteellä pois sarjajumbon paikalta toiseksi viimeiseksi. Sunderland on Valioliigan sarjataulukossa viimeisenä. Crystal Palace putosi kuudennen peräkkäisen tappionsa myötä 16. sijalle.

Katso ottelun kaikki yhdeksän maalia alta tai tästä.