Video: Sveitsiläinen seurapomo hyökkäsi kommentaattorin kimppuun – 14 kuukauden toimitsijakielto

Sveitsiläisen FC Sionin omistaja Christian Constantin on saanut 14 kuukauden toimitsijakiellon hyökättyään Sveitsin maajoukkueen entisen valmentajan päälle. Nykyisin kommentaattorina toimiva Rolf Fringer joutui hyökkäyksen kohteeksi syyskuun lopussa tapahtuneessa ottelussa. Videosta näkyy vain kohta, jossa Constantin lyö maassa olevaa Fringeriä. Tilanteessa on ilmeisesti tapahtunut muutakin, sillä studion käytössä ollut pöytä on kaatunut maahan samassa rytäkässä kuin Fringerkin.

Katso tältä videolta, kun seuran omistajalla keittää yli.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita. Esimerkiksi tänään illalla kohtaavat Atletico Madrid ja Barcelona, jonka voit katsoa suorana Unibet TV:stä. Barcelonan voitolle Unibet antaa kertoimeksi 2.40.

Nyt 40€ tallettavat vanhat ja uudet pelaajat saavat lahjaksi Jorma Vuoksenmaan – Pelaajalta pelaajille -kirjan. Katso ohjeet kirjan saamiseen tästä linkistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here