Sergio Canalesin kaunis vapaapotku nousi ottelun kohokohdaksi, kun Real Betis ja Celta Vigo pelasivat viihdyttävän 3-3 tasapelin.

Real Betisin ja Celta Vigon välisestä ottelusta muodostui lopulta kaikkea muuta, kuin keskikastin tylsä sunnuntainyhjäys.

Avausjakson ainoasta maalista vastasi reilun puolen tunnin pelin jälkeen Betisin espanjalaiskärki Loren Morón, mutta toisella jaksolla Estadio Benito Villamarinilla nähtiin varsinainen ilotulitus.

Ensin Firpo Junior tuplasi Betisin johdon, jonka jälkeen Maxi Gomezin kaksi ja Brais Mendezin yksi maali nostivat Celta Vigon 2-3 johtoon vain vajaassa 20 minuutissa.

Lopullisen kruununsa henkeäsalpaava maalintekokilpailu sai 87. minuutilla, kun Betisin Sergio Canales kiskaisi upean vapaapotkun vieraiden verkkoon. Noin 30 metristä lähtenyt upea pyssy oli entiselle Real Madridin superlupaukselle kauden toinen osuma.

Sergio Canalesin upea vapari videolla ajassa 01:17