Sergio Agüero iski uransa kahdeksannen maalin Manchesterin derbyssä, kun City kaatoi ManU:n maalein 3-1.

Valioliigan kärkipaikalla jatkavan Cityn maaleista vastasivat 12. minuutilla osunut David Silva, voittomaalin toisen jakson alussa Riyad Mahrezin syötöstä iskenyt Agüero sekä loppuhetkillä osunut Ilkay Gündogan. Unitedin ainokaisen iski pilkulta Anthony Martial, kun ottelua oli pelattu vajaa tunti.

Maalinsa myötä Agüero nousi kaikkien aikojen derbymaaleissa Wayne Rooneyn rinnalle kahdeksaan maaliin. Kaksikon edellä ovat vielä Bobby Charlton (9 maalia) sekä 10 maalia iskeneet Francis Lee ja Joe Hayes. Valioliiga-otteluissa iskettyjen maalien tilastossa Agüero ja Rooney jakavat kärkipaikan.