Haris Seferovic iski kolme maalia hallitsevan MM-pronssimitalisti Belgian verkkoon sunnuntain Kansojen liigan ottelussa.

Ensimmäisen 15 minuutin perusteella näytti siltä, että suurena ennakkosuosikkina otteluun lähtenyt Belgia tekee kentällä aivan mitä se tahtoo. Joukkue karkasi Thorgan Hazardin kahdella pikamaalilla 0-2 johtoon, eikä isännillä näyttänyt olevan mitään palaa.

Kymmenisen minuuttia nuoremman Hazardin jälkimmäisen maalin jälkeen alkoi kuitenkin tapahtumasarja, jota ei välttämättä vieläkään ole sisäistetty Luzernin Swissporarenan uumenissa.

Ensin kapteeni Ricardo Rodriguez toi Sveitsin maalin päähän pilkulta ja viittä minuuttia myöhemmin Haris Seferovic iski illan ensimmäisellään pelin tasoihin. Isäntien huikean tehohetken kruunasi Seferovic, joka iski 3-2 maalin aivan avausjakson lopulla.

Reilun tunnin pelin jälkeen Sveitsi jatkoi Belgian shokeeraamista Nico Elvedin maalilla, ja muutamaa minuuttia ennen loppua Seferovic täydensi nöyryytyksen hattutempullaan.

Voitolla Sveitsi nousi A-sarjan kakkoslohkon voittajaksi, pudottaen Belgian toiselle sijalle. Lohkon jumboksi jäi kaikki ottelunsa hävinnyt Islanti, joka putosi Kroatian ja Saksan tavoin Huuhkajien seuraksi Kansojen liigan B-sarjaan.

Seferovic taikuroi hattutempun, kun Sveitsi yllätti Belgian

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä

– – – – –

Katso myös: Video: Unkari sahasi komean maalin – Huuhkajille toinen perättäinen tappio