Kesällä takaisin La Ligaan palanneen Santi Cazorlan äärimmäisen harvinaislaatuinen osuma viimeisteli lopputulokseksi 2-2.

Kokenut Cazorla nousi Villarrealin sankariksi, kun keltaisena sukellusveneenäkin tunnettu joukkue väänsi 2-2 tasapelin suurta ja mahtavaa Real Madridia vastaan sunnuntaina. Ensin 34-vuotias taikuri viimeisteli isäntien 1-0 johtomaalin vain neljän minuutin pelin jälkeen, ja 82. minuutilla sama mies iski keltapaitojen tasoituksen.

Kreivin aikaan tullut tasoitusmaali oli Cazorlalle varsin harvinaislaatuinen, sillä se oli hänelle vasta toinen puskumaali koko uralla, ja ensimmäinen La Ligassa. Maalit olivat pitkään Arsenalia edustaneelle keskikenttämiehelle ensimmäiset kotimaansa kentille palaamisen jälkeen.

Real Madridin maaleista vastasivat avausjaksolla osuneet ranskalaiset Karim Benzema sekä Raphael Varane.