Torinon ja SPAL:in välinen ottelu keskeytyi kaupunkiin iskeneen rankkasateen vuoksi, mutta kotijoukkueen kannattajat eivät menettäneet uskoaan.

Italian Serie A:n sunnuntaikierroksen yksi mielenkiintoisimmista otteluista pelattiin Torinon olympiastadionilla, jossa yhteen iskivät Torino FC ja SPAL. Sateisissa tunnelmissa alkanut ottelu jouduttiin keskeyttämään jo 18. peliminuutilla, kun taivas repesi totaalisesti, muuttaen kentän yhdeksi suureksi vesilammikoksi.

Tauon venyessä monet odottivat ottelun lopullista keskeyttämistä ja siirtämistä toiseen ajankohtaan. Kotijoukkueen kannattajat olivat kuitenkin asiasta täysin toista mieltä, eivätkä Il Toroa ylistävät laulut lakanneet, vaikka sade piiskasi stadionia hurjalla voimalla.

Lopulta kannattajien uskollisuus ja optimismi palkittiin, kun ottelua päästiin jatkamaan vajaan tunnin odottelun jälkeen.

Myös kotijoukkue palkitsi kannattajiensa uskollisuuden voittamalla ottelun lukemin 1-0. Ottelun ainoan maalin iski 52. minuutilla puolustaja Nicolas N´Koulou.