Video: Saamen joukkue valmistautuu kesän MM-kisoihin – Katso heidän esittelyvideonsa!

Mm-kisahuuma alkaa olemaan jo korkeimmillaan ja innokkaimmat tuskin pysyvät pöksyissään, mutta harva on huomannut, että saamme sittenkin suomalaisedustajan jalkapallon mm-kisoihin. Nyt ei ole kyse Brasiliassa järjestettävistä kisoista, vaan Ruotsissa järjestettävistä maattomien maiden välisistä mm-kisoista. ConIFA World Football Cup on virallinen maailmanmestaruusturnaus, joka pelataan Ruotsissa 1.6-8.6.

Kisoihin osallistuvan Saamen joukkueeseen saatiin ripaus suomalaisverta, kun joukkueeseen valittiin Someron Voimaa edustava 26-vuotias Jirijoonas Kanth. ”Innu” on aikuisuransa aikana pelannut SoVon lisäksi myös Klubi 04:ssa, Gnistanissa, Grankulla IFK:ssa, HIFK:ssa ja Viikingeissä. Kansainväliset ottelut eivät ole Kanthille mikään uusi asia, sillä hänellä on tilillään yksi poikien maaottelu ja hän vietti myös vuoden Yhdysvalloissa Kentuckyn yliopistojoukkuueessa.

Puoliaika.comin toimitus yritti tavoittaa Innua haastatteluun, mutta kisakutsun aiheuttaman mediamylläkän vuoksi sovimme, että kisojen jälkeen istumme alas ja teemme raportin kisoista, jotta lukijammekin pääsevät kotisohvaltaan käsiksi kisahuumaan.

Katso alla olevasta videosta tarinaa Saamen joukkueesta

 

Edellinen artikkeliKilpailu: Arvaa Mestareiden liigan finaalin ensimmäisen maalin syntyaika
Seuraava artikkeliHJK:n pelaajan kesähitti – Katso Nikolai Alhon Leggo-biisin video