Ruben Neves aloitti maalijuhlat keskiviikkona, kun Wolves antoi kovan kolauksen Arsenalin Mestarien liiga -haaveille.

Tiukasti Mestarien liigaan oikeuttavasta Valioliigan neljännestä sijasta taisteleva Arsenal kyykkäsi pahemman kerran torstaina, kun se vieraili ylempään keskikastiin kuuluvan Wolverhamptonin stadionilla.

Maalinteko alkoi 28. minuutilla, kun Neves tälläsi komean vaparin verkkoon Nacho Monrealin rikkeen jälkeen. Kymmenen minuuttia myöhemmin asialla oli laitapuolustaja Matt Doherty, ja avausjakson lisäajalla portugalilaishyökkääjä Diogo Jota lisäsi isäntien johdon jo kolmeen maaliin.

Varsinkin Jotan maalin kohdalla Gunners-veskari Bernd Leno saa katsoa peiliin, sillä portugalilaisen laukaus lipsahti luvattoman helposti ohi saksalaisveskarin.

Ottelun toisella jaksolla nähtiin vielä yksi maali, kun Arsenalin kreikkalaistoppari Sokratis kavensi loppulukemiksi 3-1. Tappion myötä Valioliigan viidennelle sijalle jämähtäneen Arsenalin tie ensi kauden Mestareiden liigaan mutkistui huomattavasti.