Video: Ronaldinholta jälleen kerran uskomaton maali

Brasilialainen Ronaldinho osallistui Sao Paulossa hyväntekeväisyysotteluun ja odotetusti hän oli illan ylivoimainen tähti. Aktiiviurallaan Ronaldinho teki mitä hämmästyttävämpiä temppuja ja maaleja illasta toiseen ja sama tahti on jatkunut aktiiviuran jälkeen.

Ronaldinho näki maalivahdin olevan hieman ulkona maaliltaan ja päätti lähteä vetämään omalta kenttäpuoliskolta, joka osoittautui todella mainioksi ratkaisuksi. Pallo meni maaliin ja osuman päästäneen maalivahdinkin oli vain pakko taputtaa upealle osumalle.

Jos sinulla ei vielä ole Unibetin tiliä, niin avaa se tästä linkistä. Saat hyviä bonuksia ja pääset seuraamaan Unibet TV:n livestriimeillä jalkapallon huippusarjoja, kuten Serie A:ta, La Ligaa, Bundesliigaa ja monia muita.

Tältä videolta pääset katsomaan Ronaldinhon parhaat hetket ottelusta. Video alkaa Ronaldinhon uskomattomasta maalista, mutta voit halutessasi kelata videon alkuun ja nauttia taikurin esityksistä.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

3 Kommentit

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here