Ricardo Pereiran upea laukaus oli liikaa Manchester Citylle, joka kärsi vieraissa 2-1 tappion Leicester Citylle.

Perinteinen Boxing Dayn Valioliigakierros alkoi Cityn kannalta lupaavasti, kun Bernardo Silva vei taivaansiniset 0-1 johtoon 14. minuutilla. Vain viittä minuuttia myöhemmin peli kuitenkin tasoittui, kun Leicesterin Marc Albrighton puski pallon verkon perukoille.

Toisen jakson ainoasta osumasta vastasi portugalilaispuolustaja Pereira, jonka kulmapotkun jälkitilanteesta lähtenyt upea laukaus toi ketuille täyden pistepotin.

Tappion myötä City putosi sarjassa kolmanneksi ja piste-ero kärkipaikkaa hallussaan pitävään Liverpooliin kasvoi seitsemään pisteeseen. Leicester puolestaan vankisti voitollaan sarjataulukon seitsemättä sijaa.