Video: Reus ja Lewandowski tähdittivät viiden maalin Der Klassikeria

Reus ja Lewandowski johtivat maalikarkeloita, mutta lopullisen ratkaisijan viitan otti harteilleen Paco Alcacer.

Perinteiseen ja hegemonialliseen Der Klassikeriin lähdettiin tällä kertaa hieman erilaisista lähtökohdista. Normaalisti suuri ja mahtava Bayern München on se suuri ja mahtava ennakkosuosikki, jota Euroopan kentilläkin menestystä niittänyt Borussia Dortmund pyrkii parhaansa mukaan horjuttamaan. 

Lauantain otteluun lähdettäessä kaikki paineet olivat kuitenkin Bayernilla, sillä se oli ennen iltaa neljä pistettä sarjaa johtavaa Dortmundia perässä.

Pitkään näyttikin siltä, että tämän kertainen klassikko kulkee pitkälti Niko Kovacin miehistön käsikirjoituksen mukaan, kun ex-Dortmund-tähti Robert Lewandowski vei vieraat kahdesti johtoon. Mutta keltapaidat osoittivat sitkeytensä, nousemalla kahdesti takaa-ajoasemasta tasoihin Marco Reusin maaleilla.

Ja kun tilanne sitä eniten vaati, nousi yksi alkukauden suurimmista sensaatioista esiin. Axel Witsel tarjosi komean pystysyötö, eikä läpiajoon karannut Paco Alcacer erhetynyt, vaan sijoitti pallon kylmän viileästi ohi Manuel Neuerin.

Barcelonan hylkäämä Alcacer on pelannut kuluvalla kaudella kuudessa Bundesliigan ottelussa, joissa on syntynyt häikäisevät kahdeksan maalia. Saman maalimäärän ovat keränneet myös joukkuekaveri Reus sekä Bayernin ohi sarjan kakkoseksi nousseen Borussia Mönchengladbachin ranskalaiskärki Alessane Plea.

Reus ja Lewandowski osuivat kahdesti

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– – – – – – – 

Katso myös: Video: Thomas Parteyltä järkyttävä pommi Bilbaon verkkoon!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here