Serbialainen Crvena Zvezda, tai tuttavallisemmin Belgradin Punainen tähti, eteni maagisen minuuttinsa ansiosta Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Läpi 1980-luvun ja 1990-luvun alun Euroopan kärkiseuroihin kuulunut Crvena Zvezda kohtasi Mestarien liigan karsinnassa viime vuodet Itävallan Bundesligaa suvereenisti dominoineen Red Bull Salzburgin. Maalittoman avausosan jälkeen Salzburgin keskiviikkoillassa alkoi vihdoin tapahtua: Salzburgin israelilaistähti Munas Dabbur vei joukkueensa pikatahtiin 2-0 johtoon, osuen ottelun 45. ja 48. peliminuutilla.

Dabburin maalien myötä isäntien eteneminen Euroopan arvostetuimman seurajoukkuekilpailun lohkovaiheeseen näytti jo vääjäämättömältä, kunnes esiin astui kaksikko Ben Nabouhane-Milos Deganek.

Ensin Ben puski Deganekin nappikeskityksen itävaltalaisten verkkoon 65. minuutilla, ja alle minuuttia myöhemmin hän jatkoi Deganekin puskun maaliviivalta sisään.

Ranskalaishyökkääjän salamamaalien myötä Crvena Zvezda nousi yhteismaaleissa 2-2 tasatulokseen, joka riitti vierasmaalisäännön myötä viemään Punaisen tähden Mestarien liigan lohkovaiheeseen.

Punainen tähti rynni Mestarien liigaan – fanit puolestaan kentälle!

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen tästä.

—-

Katso myös: UEFAn vuoden maali valittu – Cristiano Ronaldon saksipotku suvereeniin voittoon