Video: Petteri Forsellille kauden kahdeksas maali – johtaa Puolan divarin maalipörssiä!

forsell
Petteri Forsell johtaa Puolan divarin maalipörssiä.

Suomalaishyökkääjä Petteri Forsell pelaa todella vahvaa kautta Puolan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Viime lauantaina syntyi tehot 1+1.

Forsellin edustama Miedz Legnica kohtasi lauantaina 29.10. pelatussa vierasottelussa sarjapaikastaan taistelevan Tychyn.

Täydet 90 minuuttia ottelussa pelannut Forsell aloitti maalinteon 23. peliminuutilla, kun hän sai hyvän pystysyötön ja nosti pallon verkkoon yli vastaantulleen Tychy-maalivahdin. Maali oli Forsellille kauden kahdeksas Puolan 1. divisioonassa.

Forsell oli vahvasti mukana myös joukkueensa toisessa maalissa. Hän antoi hyvän ulkokierreläpisyötön Mariusz Rybickille, joka laukoi pallon oikeaan alakulmaan. Miedz Legnica voitti ottelun lukemin 2-0 ja nousi sarjataulukossa seitsemänneksi.

Seuraavaksi Forsell on tulessa lauantaina 5.11., kun Legnica kohtaa Pogon SiedIcen. Katso Forsellin maali sekä maalisyöttö videolta tai tästä linkistä.

Forsell on pelannut kuusi A-maaottelua ja tehnyt niissä yhden maalin. Pitäisikö näillä esityksillä ottaa mies takaisin remmiin?

Edellinen artikkeliPuoliaika.com ennakko: Manchester City – FC Barcelona
Seuraava artikkeliInter Milan antoi potkut Frank de Boerille

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän