Norwich jatkaa Mestaruussarjan kärkipaikalla ja 30-vuotias hyökkääjä Teemu Pukki se vaan laittaa palloa reppuun.

Norwich kaatoi Stoken vieraskentällä numeroin 2-3 (0-2) Mestaruussarjassa tiistai-iltana. Ottelun hahmo oli kaksi maalia tehnyt Teemu Pukki! Hän on tehnyt alkukaudella mukavasti seitsemän maalia.

Pukki teki 27. minuutilla 0-2-maalin ja 57. minuutilla 0-3-maalin. Norwich joutui pian Pukin toisen maalin jälkeen miesalivoimalle, kun Emiliano Buendia lensi suihkuun. Stoke sai tehtyä kaksi kavennusmaalia, mutta lopulta Norwichille tiukka vierasvoitto.

Mestaruussarjaa on pelattu nyt 12-13 kierrosta Norwich on sarjakärjessä 27 pisteellä, yhden pisteen AFC Bournemouthia edellä.

Pukin toinen osuma nähtävissä Norwichin Instagramissa TÄSTÄ.

— —
KATSO MYÖS: Video: Molari ajettiin suihkuun kesken rankkarikisan – pelaaja torjui voiton