Naisten MM-kisoissa nähtiin todella kyseenalainen oma maali, kun Ranska ja Norja kohtasivat alkulohkon ottelussa.

Kisoja isännöivä Ranska siirtyi 1-0 johtoon heti toisen jakson alussa, kun Valerie Gauvin ohjasi pallon taidokkaasti Norjan verkkoon. Vajaat kymmenen minuuttia myöhemmin nähtiin todella erikoinen tilanne, kun seurajoukkuetasolla ranskalaista Lyonia edustava Wendie Renard möhli pallon täysin käsittämättömällä tavalla omaan maaliin (video).

Renardin ohjaus jätti konkarimaalivahti Sarah Bouhaddadin levittelemään epäuskoisena käsiään ja pian tuo sama epäuskoisuus levisi myös sosiaaliseen mediaan.

Ottelun voittomaali nähtiin 72. minuutilla, kun Ranskan tähtipelaaja Eugenie Le Sommer sijoitti pallon pilkulta verkon perukoille. Näin ollen Renardin emämunaus ei ratkaissut ottelua, vaan Ranska säilytti puhtaalla pelillä A-lohkon kärkipaikan.