Major League Soccerissa nähtiin sunnuntaina hieman harvinaisempi maali, kun DC Unitedin Donovan Pines sai survottua pallon maaliviivan yli.

DC United kaatoi vieraskentällä Inter Miami FC:n numeroin 1-2 (0-0) MLS:ssä sunnuntaina.

Avausjaksolla ei maaleja nähty, mutta viimeisellä vartilla alkoi tapahtua. DC United meni 0–1-johtoon 76. minuutilla, kun 25-vuotias jenkkipelaaja Donovan Pines nousi voittajaksi maaliviivakamppailussa.

Aiemmin pitkään Valioliigassa pelannut hyökkääjä Christian Benteke lisäsi johtoa 90. minuutilla. Kotijoukkue Inter Miamin Ian Fray kavensi vielä 92. minuutilla, mutta loppunumeroiksi jäivät 1-2.

Inter Miamin suomalaispelaaja Robert Taylor vaihdettiin kentällä 55. minuutilla. 29 joukkueen Major League Socceria on pelattu nyt noin 16 kierrosta ja kärjessä FC Cincinnati 39 pisteellä.