Video: Mika Häkkinen teki maalin Miroslav Klosen syötöstä

Michael Schumacherin kunniaksi järjestetyssä hyväntekeväisyysottelussa nähtiin eri urheilulajien entisiä ja nykyisiä huippuja, mutta suurimmaksi osaksi F1-kuskeja ja jalkapalloilijoita. Mukana olivat mm. Sebastian Vettel, Nico Rosberg, Fernando Alonso, Daniele Ricciardo ja Mika Häkkinen. Jalkapalloilijoita ottelussa edustivat mm. Miroslav Klose, Lukas Podolski, Simon Rolfes, Sebastian Kehl, Gerald Asamoah ja Arne Friedrich.

Ottelu oli kerennyt vanheta 48 minuuttia, kun Mika Häkkinen sai pallon. Jotkut voisivat väittää, että tilanne oli selkeä paitsio, mutta Mika oli niin oikea-aikainen liikkeissään, että se vain vaikutti paitsiolta (ja maalin jälkeen halasi tuomaria kiitokseksi). Mika otti tyylikkäästi Klosen syötön haltuun ja odotti maalivahdin tekevän ensimmäisen liikkeen, jonka jälkeen hän sijoitti varmasti pallon maaliin.

Katso tästä, kun Häkkinen iskee maalin Klosen syötöstä ja alemmasta videosta näet Dirk Nowitzkin version EM-kisoista tunnetuksi tulleen Zazan rangaistupotkusta.

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here