Messi maali debyytissä

Lionel Messi debytoi Pohjois-Amerikassa perjantaina, kun Inter Miami kohtasi Liigacupissa meksikolaisen Cruz Azulin. Argentiinalainen painoi ratkaisumaalin vapaapotkusta lisäajan viime hetkillä. Huuhkaja Robert Taylor puolestaan avasi Miamin maalitilin komeasti!

Vajaan tunnin pelin jälkeen sisään tullut Messi asettui pallon taakse 94. minuutilla, ottelun ollessa tasan 1–1. Tavaramerkiksi muodostunut kierteinen kuti painui vastustamattomasti ylänurkkaan ja Inter Miamin voitonjuhlat saivat alkaa.

Vähintään yhtä messevä oli seurakaveri Robert Taylorin yksilösuoritus, jolla joukkue siirtyi 1-0-johtoon. Laituri sai pallon puolenvaihdosta juuri ennen taukoa, leikkasi sisään laittaen meksikolaisten laitapakin vipuun ja jysäytti pallon takatolpan kautta sisään.