Video: Marcus Forss avasi heti maalihanat Wimbledonin paidassa

20-vuotias hyökkääjälupaus Marcus Forss avasi heti maalihanat lainapestinsä ensimmisillä minuuteilla Wimbledonissa.

Marcus Forss siirtyi samalla lainalle Englannin kolmannella sarjatasolla, Ykkösliigassa, pelaavaan Wimbledoniin. Ja siinä ei kauaa nokka tuhissut, kun nuorukainen avasi myös maalihanat.

Milton Keynes Dons kaatoi AFC Wimbledonin numeroin 2-1 (2-0) Ykkösliigan matsissa lauantaina. Forss vauhdettiin kentälle 78. minuutilla ja heti viisi myöhemmin hän puski pallon maaliin.

Mestaruussarjassa pelaava Brentford ilmoitti äskettäin tehneensä suomalaislupauksen kanssa kesään 2023 asti ulottuvan jatkosopimuksen. Aiemmin myös West Bromwichin junioreissa pelannut Forss on päässyt toistaiseksi pelaamaan kuudessa Mestaruussarjan ottelussa, joissa hän on viimeistellyt yhden maalin.

Brentfordia valmentava tanskalaismanageri Thomas Frank kertoi seuran tiedotteessa odottavansa suomalaiselta tulevaisuudessa paljon.

– Hänen jatkosopimuksensa osoittaa, että uskomme meillä olevan mahtava tulevaisuus yhdessä. Marcuksella on valtava potentiaali maalintekijänä. Hän saattaa olla jo nyt seuramma paras maalintekijä, mutta hänen täytyy kehittyä vielä muilla alueilla, Frank kommentoi.

Marcus Forss pelaa alkavan kauden Wimbledonissa

https://twitter.com/FamilyForss/status/1170323249626013696

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen myös TÄSTÄ.
— —
LUE MYÖS: Suomi-Italia sunnuntai-iltana Ratinassa – suora lähetys Viafreestä!

Uuden toiminnallisuuden ansiosta voit avata tilin ja lyödä vetoa kätevästi suoraan bannerin kautta. Testaa uutta Trustlyn tarjoamaa toimintoa yläpuolelta!

JÄTÄ VASTAUS

Please enter your comment!
Please enter your name here