Video: ManU sai kassarinsa – katso Onanan parhaat passit

Andre Onana ManU

Manchester United julkisti uuden maalivahtihankintansa. Aiemmin mm. Inter Milania ja Ajaxia edustanut André Onana tunnetaan taitavana pallonkäsittelijänä ja pelinrakentajana.

ManU maksoi David De Gean korvaajasta 55 miljoonaa euroa ja kiinnitti tähtivahdin viisivuotisella sopimuksella Old Traffordille. Onana on manageri Erik Ten Hagille tuttu Ajaxista, jossa he voittivat Eredivisien kolmesti vuosina 2018-2022. Viime kaudella Interissä Onana voitti Italian cupin ja super cupin sekä saavutti menestystä Mestarien liigassa, jossa joukkue taipui niukasti finaalissa Unitedin paikallisvastustaja Citylle.

Jotain Onanan pelityylistä kertoo se, että Kamerunin MM-kisa-avauksessa hän koski palloon boksin ulkopuolella peräti 26 kertaa – enemmän kuin kukaan maalivahti MM-kisojen historiassa.

”Machester Unitedilla on pitkä historia mahtavista maalivahdeista, ja aion antaa kaikkeni luodakseni oman perintöni tulevina vuosina”, Onana sanoi. Hän kertoi myös olevansa innoissaan päästessään jälleen työskentelemään Ten Hagin alaisuudessa.

André Onanan syöttötaituruutta

Jos video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ.

JÄTÄ VASTAUS

Kirjoita kommenttisi!
Kirjoita nimesi tähän