Old Traffordilla nähtiin keskiviikkona uskomattoman kaunis osuma, kun Manchester Unitedin Andreas Pereira heilutti ylärimaa ja verkkoa.

Manchester United ja Valioliigaan noussut Brentford pelasivat keskiviikkona Old Traffordilla harjoitusottelun, joka päättyi tasanumeroihin 2-2 (1-1).

Anthony Elanga vei Unitedin johtoon 12. minuutilla, mutta Brentfordin Shandon Baptiste tasoitti 20. minuutilla taukonumeroiksi 1-1. Toisen jakson alussa nähtiin harvinaisen upea maali, kun Unitedin Andreas Pereira tykitti pallon yläriman kautta maaliin. Pereira pelasi viime kaudella Laziossa lainalla.

Brentfordin Bryan Mbeumo tasoitti kuitenkin vielä 78. minuutilla loppunumeroiksi 2-2. Vieraiden suomalaishyökkääjä Marcus Forss vaihdetiin kentälle 76. minuutilla.