Mestarien liigan puolivälierissä nähtiin keskiviikkona uskomatonta draamaa, kun Tottenham lopulta pudotti Man Cityn.

Manchester City voitti Tottenhamin numeroin 4-3 toisessa osottelussa keskiviikkona, mutta koska Tottenham oli voittanut avausosaottelun kotonaan numeroin 1-0, niin Tottenham etenee välieriin vierasmaalisäännön turvin yhteismaalein 4-4.

Keskiviikon ottelussa nähtiin viisi ensimmäiseen 20 minuuttiin. Srgio Aguero teki tunnin kohdilla 4-2-johtomaalin ja City oli matkalla välieriin. Fernando Llorente kuitenkin teki ratkaisevan 4-3-kavennusmaalin 73. minuutilla.

Ottelun lisäajalla nähtiin vielä viimeinen draamankaari, kun Cityn Raheem Sterling teki ratkaisevalta tuntuvan 5-3-maalin. Videotarkastuksen jälkeen maali kuitenkin hylättiin paitsiona – ja tässä tuo osuma Titanic-musiikilla varustettuna!