Konferenssiliigan karsinnoissa todistettiin uskomatonta täysosumaa, kun maalivahti Ognjen Cancarevic teki huiman maalin.

Armenialainen Noah ja kreikkalainen AEK aloittivat Konferenssiliigan välierävaiheen tiistaina. Selkeänä altavastaajana lähtenyt Noah yllätti Kreikan suurseuroihin lukeutuvan AEK:n Armeniassa pelatussa ensimmäisessä osaottelussa lukemin 3–1.

Ottelussa nähtiin yksi vuoden huimimmista maaleista, josta vastasi Noahin maalivahti Ognjen Cancarevic. 34-vuotias armenialaisveskari lähetti oman pilkun kohdilta pitkän pallon, joka kantoi aina maaliin asti. Pitkä pallo pomppasi juuri ennen AEK-veskaria, jonka virhearvion myötä verkko yllättäen heilui hänen selkänsä takana. 67. minuutilla syntynyt osuma jäi ottelun voittomaaliksi.

Ognjen Cancarevic laukoo pallon maaliin omasta päädystä

Mikäli video ei näy, voit katsoa sen TÄSTÄ!

Edellinen artikkeliKuningaspeli-podcast – jakso 10: Katsaus Veikkausliigaan sekä fiilistelyä EM-finaalista
Seuraava artikkeliVideo: Karmea moka olympialaisissa – veskari kiskaisi pallon puolustajan kautta omaan rysään