Liverpool teki ovan tempun keskiviikkoiltana, kun joukkue kaatoi vieraskentällä Bayern Münchenin ja etenee Mestarien liigan puolivälieriin.

Liverpool kaatoi Bayernin vieraskentällä numeroin 1-3 (1-1) keskiviikkoiltana pelatussa Mestarien liigan neljännesvälierien toisessa osaottelussa. Liverpool etenee jatkoon yhteismaalein 3-1.

Keskiviikon ottelussa Sadio Mane vei vieraat johtoon 26. minuutilla, mutta kotijoukkue tuli tasoihin omalla maalilla 39. minuutilla. Liverpoolin puolustajatähti Virgil Van Dijk puski voittomaalin 69. minuutilla (alla) ja Mane viimeisteli loppulukemat 84. minuutilla.

Illan toisessa ottelussa Barcelona murskasi Lyonin numeroin 5-1 ja etenee myös puolivälieriin.

Liverpool pudotti Bayern Munchenin

Jos video ei jostain syystä aukea, niin voit katsoa sen TÄSTÄ.
— —
KATSO MYÖS: Video: Lukas Hradeckyllä kävi uskomaton tuuri – lumi esti varman maalin!